top of page

Visagie

Met visagie breng je de sterke kanten van je gezicht naar voren. Deze accentueren we en de minder sterke kanten camoufleren en/of corrigeren we. Doormiddel van make-up kunnen we met kleur- en contourtechnieken je ogen, mond en gezichtsvormen mooier uit laten komen.

 

Wil je bijvoorbeeld een frisser of jonger uiterlijk dan kan make-up daar al goed bij helpen. Je make-up wordt verzorgd met daarbij de benodigde tips en tricks. Naar gelang je wensen kunnen we ofwel natuurlijke make-up, bruidsmake-up of avond make-up aanbrengen. Het is aan jou wat de wensen zijn, we halen de beste  versie van jezelf naar boven!

 

In onze salon werken we met het merk PUNE. Een volledige, easy-to-use make-up lijn. Ontwikkelt door topvisagisten voor de moderne en stijlvolle vrouw.

PUNE gelooft in de kracht van de professional die samen met jou de juiste make-up selecteert. Een hoogwaardig assortiment waarmee iedere dag de perfecte look gecreëerd kan worden. Van een basis dagmake-up tot een elegante avondlook, een kleurenpallet met een Maastrichts gevoel… Kom het ontdekken en be special!

 

Omdat we gevestigd zijn in de Cosmo hairstyling is het ook mogelijk een combinatie behandeling boeken. Zoals bijvoorbeeld een touch-up van het haar en make-up. Alles onder één dak, ideaal!

 

Visagie op lokatie is in overleg mogelijk.

pune.jpg
bottom of page