top of page

Voor een natuurlijke uitstraling:permanente make-up! (PMU)

 

Looks & Lines is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente eyeliners, wenkbrauwen en lippen. Ideaal voor vrouwen die op natuurlijke wijze willen stralen zonder dat het dagelijks veel tijd kost. Wil je er elk moment van de dag en onder alle omstandigheden perfect uitzien? Ben je allergisch voor make-up? Of wil je je littekens permanent camoufleren? Dan is permanente make-up dé oplossing. 

Met permanente make-up breng je op subtiele wijze accenten aan die je natuurlijke schoonheid verfraaien. Door middel van een steriele naaldmodule worden natuurlijke kleurpigmenten onder het huidoppervlak aangebracht. De pigmentatie vind plaats in de lederhuid. Dat is een groot verschil met een tatoeage, deze zit in het onderhuids bindweefsel, dus veel dieper in de huid. Hierdoor is de pigmentatie niet echt permanent. De kleur van het natuurlijke pigment wordt aangepast aan jouw huid, haar en oogteint.

 

Naast kwaliteit, staan hygiëne en veiligheid voor mij voorop.  Mijn salon is daarom goedgekeurd door de GGD. Hierbij wordt gekeken of je steriel werkt en de juiste pigmenten gebruikt. Deze goedkeuring is conform de eisen van de landelijke Hygiene-Arbeidsomstandigheden en milieu Code, dit alles onder het toezicht van de GGD. Samengesteld in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid.  

 

 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op of plan een gratis intake.

IMG_2459.JPG
IMG_2460.JPG
bottom of page