top of page

BIAB

 

Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien.

BIAB (Builder In A Bottle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden.

Het product bevat al een base en een primer en je kunt het er vanaf soaken. Dus geen beschadiging van je nagels! Je kunt de BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra versteviging, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten. Het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen inzitten. 

Hoe lang blijft BIAB zitten?

Drie tot vier weken. Je kunt BIAB altijd blijven herhalen. Maar als je nagels echt beschadigd zijn, kan het wel tot zes maanden duren voor er een gezonde en sterkte nagel is terug gegroeid.

WhatsApp Image 2021-09-29 at 20.20.29.jpeg
bottom of page