top of page

Cosmetische Pedicure

Cosmetische voetverzorging is verwennerij voor de voeten en werkt tevens heerlijk ontspannend voor lichaam en geest. Deze behandeling is puur een verzorgende behandeling die vaak wordt gedaan in combinatie met shellac/gellak.

Tijdens de behandeling werken we met de Alessandro Pedix Feet, dit is een exclusieve verzorgingslijn voor voeten en benen. Hierbij komen professionele knowhow samen met zeer effectieve, verzorgende stoffen uit de dieptes van de oceaan. De genezende krachten uit de zee hebben daarbij een weldadige uitwerking op lichaam en geest en zorgen voor een algeheel gevoel van welzijn.

 

De behandeling ziet er als volgt uit: nagelriemen verzorgen, nagel in de gewenste vorm vijlen, het eelt verwijderen van de voeten, de huid scrubben, scrub met een warm compres verwijderen en afgesloten met een heerlijk verzorgende crème. In combinatie met een shellac/gellak zal de volgorde iets kunnen afwijken.

Mocht je last hebben van een schimmelnagel dan kunnen wij je helaas niet helpen maar wijzen je graag door naar een specialist in dit vakgebied.

WhatsApp Image 2019-03-12 at 19.56.56.jp
bottom of page